Jouw voordelen

Onderhoudsvriendelijk
Jouw huis is fonkelnieuw. Van binnen tot buiten, van boven tot beneden en van a tot en met z. Dat betekent dat je de eerste vijf jaar nauwelijks onderhoud hebt. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten en geen geklop of geboor van onderhoudswerk aan je hoofd.

Comfortabel
Jouw huis is comfortabel. In alle opzichten: lekker warm ’s winters, heerlijk koel in de zomer, met een perfect binnenklimaat en uitstekende geluidsisolatie. Dat is onder meer te danken aan de inzet van de modernste materialen en technieken. En natuurlijk voldoet jouw nieuwbouwhuis aan de actuele wet- en regelgeving. Het resultaat: extra ruimte en comfort.

Energiebewust
Jouw huis is energiezuinig. Met energielabel A++ is jouw huis niet alleen beter voor het klimaat en het milieu, maar de voordelen zie je direct terug in je portemonnee. Jouw energierekening is ongekend laag.

Duurzaam
Jouw huis is duurzaam. Nieuwbouw is dé oplossing voor een beter milieu: het gebruik van duurzame materialen, goede isolatie, energiebewuste warmte- en stroomvoorziening leveren een belangrijke bijdrage aan de behouden toekomst van de planeet aarde. Gunstig voor jou nu en straks voor jouw kinderen en kleinkinderen.

Maatwerk
Jouw huis is op maat. Voor jouw hoogstpersoonlijke wensen is alle ruimte. Een aanpassing van het ontwerp, een andere ruimtelijke indeling, een alternatieve inrichting van keuken of badkamer of een extra dakkapel, erker of aanbouw? Alles kan. Om van je nieuwbouwhuis echt jouw persoonlijk (t)huis te maken.

Veilig
Jouw huis is veilig. “Safety first”: voor je zelf én voor al jouw privébezittingen en persoonlijke eigendommen. Daarom zijn woning en woonomgeving ingericht volgens de nieuwste veiligheidsinzichten. Het gebruik van inbraakwerend hang- en sluitwerk is daar een voorbeeld van. En met het Politiekeurmerk Veilig Wonen is er vijftig procent minder kans op een inbraak.

Partners