Roy Bergs Erkend Financieel Adviseur
SVM-Nivo Gediplomeerd makelaar (aankoop en verkoop)
Verzekeringsadviseur particulier & zakelijk
Inkomen- en Zorgadviseur

Ons werk begint altijd met luisteren. Naar wie je bent en wat je wilt, hoe je in het leven staat en wat je wensen en dromen zijn. Pas dan kunnen we het maatwerk en de kwaliteit bieden die ons voor ogen staat. In de praktijk betekent dat we samen met jou zorgvuldig bouwen aan het beste antwoord op al je vragen. Die investering in elkaar verdienen we samen royaal terug. In de kwaliteit van het resultaat! Plezier in ons werk en teamwerk met jou en al mijn collega’s zijn de sleutels voor jou én ons succes! Onze dag is goed als we samen tevreden zijn.

Marino van Lienden BAM Wonen B.V.

Jou prettig laten wonen in een woning en omgeving die jij thuis noemt en die aansluit bij jouw wensen. Het uitgangspunt van onze visie is dat wij bouwen om te wonen, waarbij wij jou centraal stellen.

Gelukkig wonen met een financieel gezond leven...

Ben je benieuwd wat wij hierin voor je kunnen betekenen?

Waarom?

Waarom...
 

Krijg ik bij ValiVerte zulke ruime en goede woningen tegen een aantrekkelijke prijs?

Waarom is BAM Wonen de perfecte partner voor dit project?

BAM Wonen heeft deze woningen al op meerdere plaatsen in Nederland met succes gerealiseerd. Dit maakt nieuwe investeringen voor de ontwikkeling niet nodig.

Waarom doet WijzerWonen de verkoop?

Als lokale makelaar is WijzerWonen jouw aanspreekpartner. Hun kantoor ligt op steenworp afstand van het project. Wij houden de lijnen graag kort en een afspraak is zo gemaakt.

Waarom kan ik aanpassingen direct laten uitvoeren?

Geen woonwens is gelijk. De nieuwbouw woningen van ValiVerte bieden ruimte om jouw woonwensen direct mee te nemen bij de realisatie. Geen onnodige verbouwingen achteraf.

Waarom wil ik in ValiVerte wonen?

Geniet van rust op deze prachtige locatie en toch alle voorzieningen zoals scholen, openbaar vervoer en het gezellige centrum van Vaals op loopafstand.
= Daarom!