Wonen in het groen, leven met uitzicht

Vaals leeft! Nu én in de toekomst! Met een fonkelnieuw centrum en meerdere uitbreidingslocaties is Vaals er klaar voor. ValiVerte, een nieuwbouwproject met 21 woningen en 4 vrije bouwkavels, is het levend bewijs: ValiVerte heeft alle voordelen van Vaals: landelijk, centraal én internationaal!

...een groene parel in het Heuvelland...

Wonen in ValiVerte is meer! Dit is wonen met uitzicht in optima forma! De hele wereld ligt aan jouw voeten: van de schitterende natuur van het Heuvelland tot en met de bruisende cultuur van steden als Aken, Maastricht en Luik.

...verrassende vergezichten...

Fietsen, wandelen, ontspannen of gewoon niks doen. Dat kan en mag! Maar ook met de auto de wijde wereld in, op ontdekkingstocht door het grensgebied van Duitsland, Nederland en België behoort tot de mogelijkheden. ValiVerte biedt het beste van drie werelden en heeft het allemaal. En ’s avonds, bij zonsondergang, kun je vanuit jouw nieuwe thuis ergens op de achtergrond in het bronsgroen eikenhout de nachtegalen horen zingen.

...21 woningen en 4 vrije bouwkavels...

ValiVerte is gevarieerd en veelzijdig. Met 21 woningen met een diepte van 9,5 m en natuurlijk voorzien van een eigen garage. De 4 vrije bouwkavels hebben elk een oppervlakte van 315m2. Met mogelijkheden in overvloed! Géén kosten koper, een scherpe prijs en met de aantrekkelijke nieuwbouwhypotheekrente bent u gegarandeerd verzekerd van lage maandlasten. ValiVerte is in alle opzichten comfortabel wonen met het beste energielabel en de eerste tijd géén onderhoud.

...voor elk wat wils...

Starter op de woningmarkt of doorstromer? Maakt niet uit. Aanvullende wensen? Alles kan: leef je uit in keuken, badkamer, aanbouw en wel of geen dakkapel. ValiVerte is geen gewoon huis, maar jouw thuis. ValiVerte is er voor jou!

Partners


Waarom...

Krijg ik bij ValiVerte zulke ruime en goede woningen tegen een aantrekkelijke prijs?Valiverte objecten