Referentie fam Loo

Reeds enig jaren speelden wij met gedachten om te zijner tijd een woning te hebben waarbij alles gelijkvloers is. Nadat we in Vaals zagen dat er appartementen werden gebouwd zijn we via internet in contact gekomen met makelaarskantoor WiizerWonen.


Hier werden we uitgebreid en goed geinformeerd over de mogelijkheden en zijn uiteindelijk overgegaan tot de koop van een patiobungalow in het Von Clermont Park.Nu moesten we natuulijk ook onze eigenwoning verkopen. Na ervaring te hebben opgedaan met andere makelaars hebben we Roy Bergs gevraagd om ons een uitgebreide informatie te geven omtrent zijn aanpak tot verkoop van woningen, zoals bet samen met een stylist zo je woning in te richten dat deze de koper enthousiast maakt alsmede het maken van een brochure met foto's en uitgebreide informatie over de woning. Deze manier van werken en het nemen tot acties spraken ons zo zeer aan dat we besloten om onze woning via WijzerWonen te koop aanbieden.

Nadat onze woning 2 dagen op internetsite van WijzerWonen had gestaan, kwamen de eerste geinteresseerden een kijkje nemen. Deze waren zo enthousiast dat we onze woning 3 dagen later hadden verkocht. Tot de dag van verkoop bij de notaris moeten er natuurlijk allerlei zaken geregeld worden. Hierbij zijn Roy, Mandy en Wendy alle afspraken altijd accuraat en tijdig nagekomen hetwelk ook via je eigen inlogcode in hun dossier is te volgen. We zijn over deze manier van werken en handelen zeer te tevreden en kunnen dan ook iedereen dit Makelaarskantoor aanbevelen.

Els en Wim Loo


Terug
Contactgegevens

Bezoekuren

Welkom op afspraak - geen vaste bezoekuren


Telefonisch bereikbaar

Ma/Vrij:  9:00 - 17:00 uur