Misschien wel de beste hypotheekadviseur van Heuvelland, Vaals, Gulpen, Simpelveld

Waddinxveen, 01 maart 2007

Brief Roos en Gerard Koeleman.


Als “Westerlingen” kwamen wij vaak op vakantie in Zuid-Limburg. We werden zodanig getroffen door de schoonheid van het landschap en de volksaard van de Limburgers, dat wij er wel voor altijd wilden blijven wonen. We vonden een prachtig appartement maar was het financieel haalbaar? Gelet op ons beider handicap en allerlei financiële verplichtingen? Diverse hypotheekadviseurs hadden hun mitsen en maren, tot wij getipt werden naar WijzerWonen te gaan.
Roy Bergs van WijzerWonen zei na onze situatie te hebben gekeken het een uitdaging te vinden om voor ons een hypotheek te realiseren. En het lukte hem dan ook!! Bijzonder hierbij was de kalmte en rust die hij tijdens de aanvraagprocedure naar ons uitstraalde. Steeds hield hij vol dat het lukken zou, problemen maakte hij tot iets kleins.
Toen alles gelukt was, was hij blij alsof hij zijn eigen hypotheek rond had gekregen.
Hierna was ook de begeleiding optimaal. Er werd telkens volledig inzicht in het verloop gegeven. Ook dacht hij met je mee voor de voor ons meest passende randvoorwaarden. Ieder ander zou ik deze hypotheekadviseur toewensen.

Met groet,


Roos en Gerard.


Terug
Contactgegevens

Bezoekuren

Welkom op afspraak - geen vaste bezoekuren


Telefonisch bereikbaar

Ma/Vrij:  9:00 - 17:00 uur