Nieuwsbrief - WijzerWonenWijsheid Juli 2023 - Verzekeringen

In deze nieuwsbrief lees je:
- dat WijzerWonen 20 jaar leeft, bedankt en winnaars actie;
- over onze 20 jaar trouwe relatie met VCN;
- tips over hoe je veilig op vakantie kunt gaan.


Fabel of feit… “Als ik met slippers in een auto rijd, ben ik dan gewoon verzekerd…?”
…lees de oplossing aan het einde van deze nieuwsbrief…

In deze nieuwsbrief lees je:
- dat WijzerWonen 20 jaar leeft, bedankt en winnaars actie;
- over onze 20 jaar trouwe relatie met VCN;
- tips over hoe je veilig op vakantie kunt gaan.Dankbaarheid – Feest 20 jaar WijzerWonen
Graag wil ik beginnen met mijn dankbaarheid uit te spreken naar iedereen die op 31 maart op het 20-jarig bestaansfeest was. Ook de vele kaarten en attenties heb ik erg gewaardeerd en doen me bijzonder goed. Dankbaar ben ik voor jouw vertrouwen in WijzerWonen en in mij.
Ik zorg ervoor dat ik er de komende jaren voor jou kan blijven zijn op het vertrouwde kantoor op de Maastrichterlaan, zonder extreme verhogingen in premies en advieskosten. Want WijzerWonen leeft…

VCN al 20 jaar vertrouwd en betrouwbaar
Sinds december 2003 heeft WijzerWonen een bijzondere hechte relatie opgebouwd met VCN in Nuenen. Een paar keer per jaar bezoek ik de door hen georganiseerde training voor o.a. schade-afhandeling, advieskansen voor optimale verzekering met scherpe premies en ook het persoonlijk contact met de medewerkers van VCN. Want verzekeren blijft mensenwerk waarbij de relatie groot onderdeel is van ons succes samen.
In maart 2023 is VCN gestart met een bijzonder verzekeringsproduct: het “Goed voor Elkaar product” waarbij faire prijs, complete dekking en de allerbeste voorwaarden in harmonie zijn. Met dit verzekeringsproduct blijft WijzerWonen het verschil maken in de markt.  

Mijn beloften aan jou blijven:
- de beste voorwaarden
- ook buitenkantoortijden bereikbaar voor spoedgevallen stuur je een sms-bericht naar 06-46094645
- en bij schade geen gedoe.
Ik ben er voor jou.


Veilig op vakantie: doe de 10 min Check
Controleer voor je vertrek wat de risico’s kunnen zijn op jouw reis. Helaas komt het regelmatig voor dat er op vakantie een ongeval of ziekte ontstaat, diefstal, pech onderweg of zelfs het vervoegd terugkeren naar huis moeten. Dit heeft een grote impact op jouw vakantieplezier en brengt mogelijk  onverwachte hoge (zorg)kosten met zich mee.
Dit nodigt uit om te leren vanuit het verleden en kansen te zien in de toekomst.
WijzerWonen wil je graag voor je vakantie deze check aanbieden waarin we de risico’s in kaart brengen en mogelijke preventieve oplossingen en/of verzekeringsoplossingen aanbieden. Bel of mail me met jouw vragen en in 10 min weet je of je met een gerust hart op vakantie kunt.

Enkele tips om jouw woning goed achter te laten en inbraak te voorkomen:
- Zet een tijdschakelaar op lampen en neem buitenverlichting met een bewegingssensor.
- Vraag of buren of vrienden het huis in de gaten houden en de post opruimen. Ruim niet je hele huis op (laat bijvoorbeeld een glas op het aanrecht of een boek op de tafel). Dit geeft een bewoonde indruk.
- Verwijder hulpmiddelen die door inbrekers gebruikt kunnen worden, zoals afvalcontainers en ladders.
- Berg kostbare zaken buiten het zicht op.
- Post op social media niets over je vakantie.
 Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden om inbraak te voorkomen. Op de website van Stichting Nationale Inbraak Preventie vind je deze informatie.

Oplossing - Fabel of feit…
In de zomer als het warmer wordt, is het erg verleidelijk om met slippers aan in de auto te stappen. Vanaf het strand naar huis of snel een boodschap doen. Maar mag dat wel volgens de wet? En bent u verzekerd als u een ongeluk veroorzaakt? Laten we eens kijken wat hiervoor is geregeld.                     

De stelling: ‘Als ik met slippers in een auto rijd, ben ik gewoon verzekerd’ is in de basis een feit. Want het is niet expliciet uitgesloten. Maar in sommige gevallen zal de verzekeraar niet (alles) vergoeden. Dan kan het u flink geld kosten.
Daarnaast is het in sommige landen echt verboden om met slippers aan te rijden. Bijvoorbeeld in Frankrijk en Spanje. Denkt u, dan rijd ik wel met blote voeten, dan heb ik beter grip. Ook dat is vaak verboden.
Daarom is het verstandig om altijd passend schoeisel te dragen tijdens het rijden.
! Tip Gooi een extra paar dichte schoenen in de auto. Zodat u deze kunt aandoen als u in de auto stapt. Zo houden we het veilig op de weg en kunnen we allemaal genieten van het mooie weer!
Bron: de Vereende juli 2023

Gelukkig wonen met een financieel gezond leven ...

Met vriendelijke groet,
Roy Bergs
Terug
Contactgegevens

Bezoekuren

Welkom op afspraak - geen vaste bezoekuren


Telefonisch bereikbaar

Ma/Vrij:  9:00 - 17:00 uur