Heb jij een uitvaartverzekering?

Overlijden, een begrafenis of crematie. Niet direct een onderwerp waar iedereen gemakkelijk over praat. Financieel komt er vaak meer bij kijken dan verwacht. En als het al ter sprake komt, hoe zorg je dat dit goed geregeld is?


Heb jij een uitvaartverzekering?

De voordelen van een uitvaartverzekering

Met het sluiten van een uitvaartverzekering heb je de zekerheid dat de uitvaart goed geregeld zal zijn/worden. Hiernaast zorg je er met een uitvaartverzekering voor dat de nabestaanden niet of slechts gedeeltelijk opgezadeld worden met de kosten behorend bij je uitvaart.

Je nabestaande betalen voor jouw uitvaart

Als je geen verzekering hebt, en je ook geen spaargeld opzij hebt gezet voor de uitvaart, dan komen de kosten vaak voor rekening van de nabestaanden. Omdat de kosten van een gemiddelde uitvaart vandaag de dag rond de € 7.000,- bedragen, is het goed mogelijk dat de nabestaanden dit geen leuke laatste verrassing zullen vinden. Om dit te voorkomen is een uitvaartverzekering van groot belang.

Regel het vandaag nog

Aarzel niet en regel het vandaag nog! Neem contact met ons op en wij nemen je deze zorg uit handen. Beter nu goed geregeld, want als later eerder komt ben je te laat…

 


Terug
Contactgegevens

Bezoekuren

Welkom op afspraak - geen vaste bezoekuren


Telefonisch bereikbaar

Ma/Vr:  9:00 - 21:00 uur
* buiten de aangegeven tijden alleen voor spoedmeldingen.