Persbericht BAM Wonen bv - ValiVerte in Vaals bereikt hoogste punt

Vaals, 30 augustus 2018 - Nieuwbouwproject ValiVerte in Vaals bereikte op 28 augustus het hoogste punt. Samen met John Coenen, wethouder Wonen & Verkeer Gemeente Vaals, de architect Bureau Boosten Rats, makelaars WijzerWonen en Ruijters en natuurlijk met de kopers, heeft BAM Wonen deze mijlpaal feestelijk gevierd.


Persbericht BAM Wonen bv - ValiVerte in Vaals bereikt hoogste punt

Persbericht BAM Wonen bv - ValiVerte in Vaals bereikt hoogste punt

Hoogste punt van Nederland

Onder toezicht van hoofduitvoerder Wiel van Oppen is symbolisch de vlag gehesen. Hiermee is het hoogste punt bereikt. “Dit is een bijzonder hoogste punt, want we staan letterlijk op het hoogste punt van Nederland. ValiVerte wordt middenin het groen gebouwd met alle voorzieningen binnen handbereik. Wonen met een dorps karakter en tegelijkertijd de kwaliteiten van een stad”, aldus John Coenen. Tijdens de feestelijke bijeenkomst hebben de nieuwe bewoners geproost op hun nieuwe thuis en kennisgemaakt met de nieuwe buren.

 

Energiebewust, Duurzaam en Maatwerk

Door het gebruik van duurzame materialen, goede isolatie en energiebewuste warmte- en stroomvoorziening zijn de woningen duurzaam en energiezuinig gebouwd. De woningen zijn op maat aan te passen. Een aanpassing van het ontwerp, een andere ruimtelijke indeling, een alternatieve inrichting van keuken of badkamer of een extra dakkapel of aanbouw, alles kan.

 

Nog enkele woningen beschikbaar

Binnen het project ValiVerte worden 21 woningen gerealiseerd. Daarnaast zijn er vier bouwkavels voor de zelfbouwer. Nagenoeg alle woningen zijn verkocht. Er zijn nog twee vrije bouwkavels en vier (half)vrijstaande woningen beschikbaar. Informeer bij makelaar WijzerWonen voor de mogelijkheden. Bouwkavels zijn te koop vanaf €99.000,- V.O.N. en (half)vrijstaande woningen vanaf €259.900,- V.O.N.

 

ValiVerte in Vaals is een eigen ontwikkeling van BAM Wonen. De verwachting is dat de woningen begin 2019 worden opgeleverd. Meer informatie over het project is terug te vinden op www.valiverte.nl

 

Over BAM Wonen

BAM Wonen staat voor topkwaliteit tegen de beste prijs. Met innovatieve, duurzame en onderscheidende producten en diensten zetten we de toon in de wereld van wonen. Dankzij onze kennis, schaal en integrale aanpak maken we aangenamer wonen toegankelijk voor iedereen. Samenwerking is wat ons drijft. Door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van onze (toekomstige) bewoners, opdrachtgevers en partners, garanderen we premium kwaliteit. En daar profiteert iedereen van. Vandaag én morgen. Welkom bij BAM Wonen. Welkom thuis!


Terug
Contactgegevens

Bezoekuren

Welkom op afspraak - geen vaste bezoekuren


Telefonisch bereikbaar

Ma/Do:  9:00 - 17:00 uur
Vrijdag:  9:00 - 16:00 uur
* buiten de aangegeven tijden alleen voor spoed en/of schademeldingen.