ValiVerte, update bouwwerkzaamheden!

Er is al veel werk verricht op het terrein van nieuwbouwproject ValiVerte in Vaals.


ValiVerte, update bouwwerkzaamheden!

ValiVerte, update bouwwerkzaamheden!

ValiVerte, update bouwwerkzaamheden!

ValiVerte, update bouwwerkzaamheden!

ValiVerte, update bouwwerkzaamheden!

ValiVerte, update bouwwerkzaamheden!

Het terrein is bouwrijp gemaakt en de eerste funderingspaal is geboord! Bij het project is gebruikt gemaakt van mortelschroefpalen. Bij de installatie van een mortelschroefpaal wordt een holle avegaar, die aan de onderzijde is afgedicht met een klep, rechtsom op de juiste diepte geschroefd. De lengte en diameter van de paal kunnen in het werk worden aangepast.

Vervolgens wordt de holle avegaar volgepompt met beton en langzaam, zonder te draaien, omhoog getrokken. De ontstane paalschacht vult zich gelijkmatig met beton. Vervolgens wordt de wapening aangebracht en wordt de paal op hoogte afgewerkt.

Op de gemaakte palen wordt vervolgens een wapeningskorf gemaakt. Dit is de basis voor de fundering van uw woning.

Rondom de funderingskorven wordt een bekisting gesteld, welke vervolgens wordt volgestort met beton. In de volgende fase leggen we de begane grondvloer. 

Inmiddels zijn ook de eerste begane grond vloeren gelegd. 

 

Planning voor de aankomende weken.

• Kavel 1 t/m 6. In week 20/2018 wordt het riool in de kruipruimte aangebracht. De begane grond vloer wordt in week 21/2018 gelegd;

• Kavel 9 t/m 16. Begane grond vloer wordt gelegd in week 20/2018 (riool kruipruimte gereed);

• Kavel 19 t/m 25. De naden tussen de verschillende elementen van de begane grond vloer worden gestort in week 20. De start van de kalkzandsteenwanden is gepland voor week 21/2018.

 

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar!

Kies om te wonen in het groen met een prachtig uitzicht. Genieten van de natuur van het Heuvelland en de bruisende cultuur van steden als Aken, Maastricht en Luik ligt voor u straks binnen handbereik. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar (v.a. €259.900). Kent u nog iemand die op zoek is naar een nieuwbouwwoning in Vaals? Laat hem of haar dan contact opnemen met WijzerWonen voor meer informatie. 


Terug
Contactgegevens

Bezoekuren

Welkom op afspraak - geen vaste bezoekuren


Telefonisch bereikbaar

Ma/Do:  9:00 - 17:00 uur
Vrijdag:  9:00 - 16:00 uur
* buiten de aangegeven tijden alleen voor spoed en/of schademeldingen.