Hypotheken

Centraal in ons hypotheekadvies staat een persoonlijk kennismakingsgesprek: wie je bent, wat je doet, hoe je levensstijl eruit ziet en wat je dromen voor de toekomst zijn. Op basis daarvan kunnen we je snel een eerste indicatie geven van je hypotheekaanvraag: of de gewenste huisaankoop daadwerkelijk tot je mogelijkheden behoort, wat je zou kunnen lenen en wat je globale maandlasten zijn. Tijdens een tweede gesprek gaan we met je een stap verder. Daarin vragen we door en stellen de vraag achter je vraag. Tegelijkertijd gaan we de diepte in van je financiële leven: hoe grijpt een hypotheek in in je huishoudboekje en leefpatroon, wat zijn de consequenties en eventuele risico’s daarvan en hoe dekken we die af.

...gelukkige klanten, daar gaat het om...

Daarbij dagen we onszelf én jou voortdurend uit om niet meteen in standaardoplossingen te denken maar in persoonlijk maatwerk. Dat is vaak niet de makkelijkste weg maar wel de beste voor jou. Het eindresultaat is een rapportage in de vorm van een persoonlijk hypotheekadvies. Tijdens een derde gesprek zetten we samen met jou de puntjes op de i en ronden we je hypotheekaanvraag af.

...alle "gedoe" wordt voor je geregeld...

Daarbij regelen we voor je alle "gedoe": van de papieren rompslomp en de kleine lettertjes tot en met de benodigde stukken voor de bank. Zo doorlopen we stap voor stap samen met elkaar een proces dat voor jou de beste hypotheekvorm oplevert. En: om verrassingen te voorkomen spreken we vooraf een vaste prijs af voor onze producten en diensten.

Contactgegevens

Bezoekuren

Welkom op afspraak - geen vaste bezoekuren


Telefonisch bereikbaar

Ma/Vrij:  9:00 - 17:00 uur