Vaalserhaagweg 1a, Vaals

Omschrijving

Op dit moment kunnen er geen afspraken meer gemaakt worden.


Gelegen in het rustige centrum van Vaals ligt dit karakteristieke appartement aan de Vaalserhaagweg. Het appartement op de eerste etage, bereikbaar via trap heeft een woonoppervlakte van 65 m2 en is gebouwd in 1968. Ideale ligging met balkon op Oost-West en loopafstand naar het centrum van Vaals of in het groen.
Het appartement is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 8 minuten rijden. Indeling

Indeling van de woning:
entree 3,5m2
badkamer met toilet 3m2, wastafel, daglicht en ligbad
woonkamer 30,6m2 met veel lichtinval en terrasdeuren direct naar ruime balkon(7m2)
gesloten keuken 9,5m2- nieuw van 2019 - inclusief keukenapparatuur en CV-ruimte
eerste slaapkamer 12m2
tweede slaapkamer 7m2
balkon 7m2 met zonnescherm en privacy
berging(buiten) gemeenschappelijk

Voor rekening van de nieuwe huurder zijn:
Servicekosten voor onderhoud CV- en installaties

Voorwaarden voor overeenstemming van huur:
Minimale huurperiode 12 maanden;
Borgsom 2 maandtermijnen;
Controle van de data voor goede huurderschap(o.a. salarisstrook/werkgeversverklaring en verhuurdersverklaring).


Opmerkingen / bijzonderheden

Je omgeving   
Je wijk                                                                           
De Vaalserhaagweg ligt centraal en toch rustig en groen. De woning en wijk dateren uit 1968. U bent zowel dichtbij het centrum als dichtbij de natuur van het landelijk gebied. U hoeft de Selzerbeek maar over te steken of u staat midden in de akkers en bossen rond de Duitse Schneeberg. De woonomgeving is goed onderhouden, rustig en veilig: voor spelende kinderen maar ook voor senioren. Het centrum van Vaals met al zijn voorzieningen ligt op loopafstand. Van supermarkt en warenhuis tot en met restaurant, ijssalon of café. Maar ook peuterspeelzaal, basisschool en medische of andere zorgvoorzieningen liggen om de hoek.
Je gemeente
De gemeente Vaals vervult een regiofunctie voor de omringende kernen en het landelijke gebied. Dat betekent dat het voorzieningenniveau van Vaals op peil is en blijft. Vaals heeft alles om uw leven aangenaam te maken. De levendige warenmarkt op dinsdag is daar het meest duidelijke voorbeeld van. Het “marktmenu”  bevat een veelzijdig en internationaal aanbod aan (streek) producten. Met als ingrediënten: onvervalst “Vols” dialect, Duits, Frans, maar natuurlijk ook gewoon Nederlands.
Je regio
Voor wie het verderop wil zoeken: vanaf de Vaalserhaagweg  bent u in een mum van tijd op een snelweg. Die brengt u direct waar u zijn moet. De wereld ligt aan uw voeten. Of dat nou Heerlen, Maastricht, Aken of Luik is, doet er niet toe. Gewoon om te shoppen of voor de cultuur. De natuur en het landschap van het Limburgse Heuvelland zijn een verhaal apart. Ideaal om in alle rust en stilte per fiets of te voet van te genieten. En ook met de bus bent u zo weer thuis!TerugKenmerken


Woningtype: Appartement
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers:  2
Woonoppervlakte: 65 m▓
Inhoud: 163 m│
Bouwjaar: 1968
Soort bouw: Bestaande bouw
Koop / huur: Huur


Verhuurd  


Routekaart

Bereken uw route