Tyrellsestraat 2a, Vaals

Omschrijving

Dit appartement combineert modern woongenot met sfeer van toen. Een mooie lichte en ruimtelijke woonkamer met authentiek elementen; drie slaapkamers en moderne badkamer. Om samen en/of apart te wonen; voldoende privé en toch samen,  living and sleeping apart and together! En mocht u het binnen voor gezien houden, een stap buiten de deur en u staat in het bruisend hart van Vaals. Wat wilt u nog meer?!

…wonen en leven in hartje Vaals…
...levendig & bruisend…
...historisch & authentiek…

Ooit liepen hier de textiel- en lakenbaronnen rond, op het internationale grensvlak van drie landen en midden in een schitterend landschap. De textielbaronnen zijn verdwenen, maar in dit huurappartement op de tweede en derde verdieping kunt u nog steeds genieten van het internationale karakter van Vaals en de prachtige natuur in de omgeving.Indeling

Indeling
tweede en derde verdieping
entree 6,73 m2
toilet 1,57 m2
mooie woonkamer  30,15m2
gesloten keuken  12,88 m2
       -vernieuwd in 2016
       -voorzien van alle apparatuur
overloop 1   10,62 m2
       -toegang tot 3de verdieping
bergruimte /werkkamer(3de verdieping)  6,87 m2
        -toegang tot dakterras 15m2
badkamer   4,24 m2
        -met douche, toilet en wastafel 
        -vernieuwd in 2016
eerste slaapkamer  10,68 m2
tweede slaapkamer  20,96 m2
derde slaapkamer  14,57 m2

Energielabel E


Opmerkingen / bijzonderheden

Uw omgeving
uw wijk       
Het Von Clermontplein is het bruisend hart van Vaals met voor elk wat wils, van wonen en winkelen tot en met cultuur. Het centrum voor kunst en cultuur De Kopermolen is bijna uw buurman. Hier kunt u genieten van een uitgelezen cultureel aanbod als exposities of concerten. Door uw centrale ligging zijn alle voorzieningen (inclusief bushalte) op loopafstand: supermarkt, warenhuis, restaurant, ijssalon of café maar ook medische of andere zorgvoorzieningen liggen bij u om de hoek.
uw gemeente
De gemeente Vaals vervult een regiofunctie voor de omringende kernen en het landelijke gebied. Dat betekent dat het voorzieningenniveau van Vaals op peil is en blijft. Vaals heeft alles om uw leven aangenaam te maken. De levendige warenmarkt op dinsdag is daar het meest duidelijke voorbeeld van. Het “marktmenu”  bevat een veelzijdig en internationaal aanbod aan (streek) producten. Met als ingrediënten: onvervalst “Vols” dialect, Duits, Frans, maar natuurlijk ook gewoon Nederlands.
uw regio
Voor wie het verderop wil zoeken: vanaf het Von Clermontplein bent u in een mum van tijd op een snelweg. Die brengt u direct waar u zijn moet. De wereld ligt aan uw voeten. Of dat nou Heerlen, Maastricht, Aken of Luik is, doet er niet toe. Gewoon om te shoppen of voor de cultuur. De natuur en het landschap van het Limburgse Heuvelland zijn een verhaal apart. Ideaal om in alle rust en stilte per fiets of te voet van te genieten.TerugKenmerken


Woningtype: Appartement
Aantal kamers: 7
Aantal slaapkamers:  3
Woonoppervlakte: 119 m▓
Inhoud: 350 m│
Bouwjaar: 1930
Soort bouw: Bestaande bouw
Koop / huur: Huur


Verhuurd  


Routekaart

Bereken uw route