Groenzandweg 39, Vaals

Omschrijving

Een instapklare, energiezuinige en goed onderhouden tussenwoning uit 2001. Gelegen in een moderne woonwijk uit begin 2000 in Vaals. De open keuken(Bruynzeel 2012) en woonkamer zijn voorzien van een laminaat vloer. De woning biedt 3 slaapkamers, die elk voorzien zijn van grote ramen waardoor de lichtinval groot is. De nieuwe badkamer(2017) en vernieuwde tuin(2015) met terras, maken deze woning ideaal voor starters of een alleenstaande ouder met kinderen.  ….En wat te denken van de maandlasten…  je woont voor € 648,- per maand (incl. rente 1,00% , aflossing € 460,-  en energiekosten € 65,- ), lachen toch…


…Inpakken, verhuizen en genieten maar…


* om iedereen een gelijke kans te geven zijn droomwoning te kopen, is dit een verkoop met biedingsprocedure:
-kom kijken op start verkoop, neem evt. ouders en/of aankoopmakelaar mee;
-hier ontvang je een genummerd biedingsformulier met alle uitleg;
-onderzoek jouw financiële haalbaarheid tot aankoop(hypotheekadvies en evt. waarde/verkoopkansen eigen woning);
-mail jouw ingevulde biedingsformulier voor deadline naar WijzerWonen;
-biedingen worden besproken met verkoper, die vervolgens de keuze maakt voor de beste koper.Indeling

Indeling:
Begane grond
Entree(10m2) met toegang tot meterkast, toiletruimte, woonkamer en de trap naar de 1e verdieping. Aan de achterzijde van de woning is de woonkamer (28 m²)  gelegen. Vanuit de woonkamer is er toegang naar de (buiten)berging en de bergruimte onder trap. Aan de voorzijde van de woning bevind zich de open keuken (6 m²), die voorzien is van een moderne keukeninrichting(2012). De gehele beneden verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

Eerste verdieping
De overloop (2 m²) biedt toegang tot de drie slaapkamers (13,5 m², 8,3 m² en 7,2 m²) en de moderne badkamer(5 m²) uit 2017.  De badkamer is voorzien van een hoekdouche, toilet en wastafel. In de slaapkamer aan de voorzijde is er nog een bergruimte (5,3 m²) met cv-combiketel en balansventilatie(2001).

Tuin
In de achtertuin van ca. 35 m² is een aangebouwde houten berging (6,68 m²). Deze achtertuin is voorzien van een schutting en is via achterom te bereiken.
Aan de voorkant van de woning bevind zich nog een kleine voortuin met een bestraat terras.


Opmerkingen / bijzonderheden

…groen, goed onderhouden en veilig
…rust en weinig verkeer

Je omgeving                                                                     
je wijk
De Groenzandweg ligt aan de rand van Vaals en vormt een van de laatste bebouwingsgordel van “de stad”. Eén zijde is georiënteerd op de bebouwde kom van Vaals, de andere zijde heeft bijna direct contact met het omringende landelijk gebied. Ideaal voor wie van rust en privacy houdt en tegelijkertijd snel in het centrum wil zijn. Het winkelhart van Vaals is makkelijk bereikbaar. Voor een bezoek aan supermarkt, warenhuis, restaurant, ijssalon of café. Maar ook peuterspeelzaal, basisschool en medische of andere zorgvoorzieningen liggen bij wijze van spreken om de hoek. En natuurlijk sta je met één been in het Limburgse heuvelland, om te wandelen, te fietsen of gewoon van het leven te genieten.

je gemeente
De gemeente Vaals vervult een regiofunctie voor de omringende kernen en het landelijke gebied. Dat betekent dat het voorzieningenniveau van Vaals op peil is en blijft. Vaals heeft alles om je leven aangenaam te maken. De levendige warenmarkt op dinsdag is daar het meest duidelijke voorbeeld van. Het “marktmenu” bevat een veelzijdig en internationaal aanbod aan (streek) producten. Met als ingrediënten: onvervalst “Vols” dialect, Duits, Frans, maar natuurlijk ook gewoon Nederlands.

je regio
Voor wie het verderop wil zoeken: vanaf de Groenzandweg ben je in een mum van tijd op een snelweg. Die brengt je direct waar je zijn moet. De wereld ligt aan je voeten. Of dat nou Heerlen, Maastricht, Aken of Luik is, doet er niet toe. Gewoon om te shoppen of voor de cultuur. De natuur en het landschap van het Limburgse Heuvelland zijn een verhaal apart. Ideaal om in alle rust en stilte per fiets of te voet van te genieten.

Kenmerken
-Moderne tussenwoning uit 2001
-Drie slaapkamers met veel lichtinval
-Rolluiken(2015)
-Nieuwe moderne keuken(2012) en badkamer(2017)
-Tuin(2015) met berging
-Energielabel A
-Perceeloppervlakte 110 m²
-Woonoppervlakte: 100 m²
-Inhoud 370 m²
-Goed onderhoud binnen en buitenTerugKenmerken


Woningtype: Eengezinswoning
Aantal kamers: 6
Aantal slaapkamers:  3
Perceeloppervlakte: 110 m≤
Woonoppervlakte: 114 m≤
Inhoud: 371 m≥
Bouwjaar: 2001
Soort bouw: Bestaande bouw
Koop / huur: Koop


Verkocht  


Routekaart

Bereken uw route