Verkoopmakelaar

De aankoop of verkoop van je woning doe je niet van vandaag op morgen. Dat is geen impulsief besluit maar daar gaat een degelijke belangenafweging en het nodige denkwerk aan vooraf. Daar helpen wij jou bij. Vertrouwen is een belangrijke succesfactor. Dat vertrouwen is wederzijds: in de kwaliteiten en de eerlijkheid en oprechtheid van je adviseur én in jou! Daarom gaan we niet over één nacht ijs en investeren zorgvuldig in een relatie met jou.

...elkaar recht in de ogen kijken...

Dat geldt zowel bij de verkoop van je huis als bij de aankoop van je droomwoning. In het voortraject proberen we je wensen en verwachtingen zo scherp mogelijk in beeld te krijgen. Dat doen we door elkaar recht in de ogen te kijken, door te vragen en vooral kritisch te zijn richting elkaar. Meerdere opties zijn mogelijk, van een meer beperkt adviespakket tot een meer uitgebreid. Waar je ook voor kiest, in alle gevallen is ons advies zorgvuldig afgestemd op je wensen en wat het beste bij je past. Zo werken we stap voor stap naar een geslaagde transactie toe.

...in goede tijden én in slechte tijden...

Snelheid hoeft daarbij niet per sé het beste resultaat op te leveren. Als het nodig is nemen we de tijd; om jou het beste maatwerk te bieden waar je structureel en langdurig profijt van hebt. Met als resultaat: een voorspoedige verkoop van je huis of de zekere aankoop van je ideale droomwoning. Een relatie met jou is een relatie voor de toekomst. Voor die van jou én voor die van ons!

Contactgegevens

Bezoekuren

Welkom op afspraak - geen vaste bezoekuren


Telefonisch bereikbaar

Ma/Vrij:  9:00 - 17:00 uur