Zoekopdracht

Ze zijn er in allerlei soorten en maten: Huizen, te koop en te huur. Voor elke wens is een huis te vinden. Dat betekent wel, dat jouw wensen bekend moeten zijn. Vul hier onder jouw eigen zoekopdracht in. Wij gaan jou GRATIS helpen. Vinden wij leuk!

Waarom...

Zekerheid, dat je geen huis mist.
Je hoeft zelf niet meer te zoeken en dit bespaart je veel tijd.
En... je krijgt sommige huizen die te koop of te huur komen, als eerste te zien. Nog voor dat deze huizen op internet verschijnen.

Daarom.

Tip! Maak de zoekopdracht niet te gedetailleerd of te specifiek. Beste is een top 5 van jouw woonwensen te maken. Zo krijg je goede en passende match resultaten. Vraag ook partner en kinderen wat ze belangrijk vinden aan hun nieuwe huis.


Wat mag je nu van ons verwachten?

  1. Je ontvangt van ons een mail met het verzoek jouw zoekopdracht te bevestigen.
  2. Wij ontvangen en controleren jouw gegevens op volledigheid. Mochten er voor ons nog vragen zijn, zouden wij het fijn vinden je te mogen mailen of bellen.
  3. Jouw zoekopdracht verwerken wij in een geavanceerde software. Deze software gaat jouw gegevens matchen met de te koop en te huur staande huizen in Gemeente Vaals, Gemeente Simpelveld en Gemeente Gulpen.
  4. Zodra er een match is, ontvang je van ons direct een bericht met de gegevens van de huizen de te koop of te huur staat.

Dank je wel en wij gaan je verrassen...

Contactgegevens

Bezoekuren

Welkom op afspraak - geen vaste bezoekuren


Telefonisch bereikbaar

Ma/Vrij:  9:00 - 17:00 uur