Meer referenties

Referentie tevreden advies hypotheek

WijzerWonen heeft mij erg goed geholpen bij het overzetten van mijn hypotheek. Zaken waar ik geen verstand van heb zijn helder uitgelegd, lastig uitzoekwerk is mij uit handen genomen en ik ben geadviseerd over mogelijkheden waar ik zelf niet aan zou hebben gedacht. Ik mag tot slot ook niet onvermeld laten dat het contact met de medewerkers zonder uitzondering zeer plezierig was. G. van der Palen

Referentie tevreden hypotheekbemiddeling

WijzerWonen-Team, Wij zijn tevreden over het deskundige en professionele advies tijdens het onderhoudsgesprek in relatie tot een hypotheekcheck.

Referentie tevreden hypotheekbemiddeling voor Dhr. Ariens

Met een adviesvraag komen bij WijzerWonen is een. De vraag die dan gesteld wordt door WijzerWonen is: "Wat wil je met deze adviesvraag bereiken".

Referentie tevreden koper Oude Baan 2 + 2a te Wittem

Cijfer 9 - www.wieisdebestemakelaar.nl 16 september 2015 Wij hebben een huis gekocht welke te koop stond bij WijzerWonen.

Referentie tevreden verkoper Aan de Ververij 26 - Vaals

Professionelle Zusammenarbeit, einfach spitze! Faires Preis-Leistungs Verhältnis, freundlicher Umgang miteinander, super! Man kann euch nur weiterempfehlen!

Referentie tevreden verkoper Hub Ortmansstraat 19 - Partij

Beste mensen van Wijzerwonen, gelukkig waren wij zo wijs voor jullie te kiezen. Onze woning in 27 dagen verkocht.

Misschien wel de beste hypotheekadviseur van Heuvelland, Vaals, Gulpen, Simpelveld

Waddinxveen, 01 maart 2007

Brief Roos en Gerard Koeleman.


Misschien wel de beste hypotheekadviseur van Heuvelland, Vaals, Gulpen, Simpelveld

Als “Westerlingen” kwamen wij vaak op vakantie in Zuid-Limburg. We werden zodanig getroffen door de schoonheid van het landschap en de volksaard van de Limburgers, dat wij er wel voor altijd wilden blijven wonen. We vonden een prachtig appartement maar was het financieel haalbaar? Gelet op ons beider handicap en allerlei financiële verplichtingen? Diverse hypotheekadviseurs hadden hun mitsen en maren, tot wij getipt werden naar WijzerWonen te gaan.
Roy Bergs van WijzerWonen zei na onze situatie te hebben gekeken het een uitdaging te vinden om voor ons een hypotheek te realiseren. En het lukte hem dan ook!! Bijzonder hierbij was de kalmte en rust die hij tijdens de aanvraagprocedure naar ons uitstraalde. Steeds hield hij vol dat het lukken zou, problemen maakte hij tot iets kleins.
Toen alles gelukt was, was hij blij alsof hij zijn eigen hypotheek rond had gekregen.
Hierna was ook de begeleiding optimaal. Er werd telkens volledig inzicht in het verloop gegeven. Ook dacht hij met je mee voor de voor ons meest passende randvoorwaarden. Ieder ander zou ik deze hypotheekadviseur toewensen.

Met groet,


Roos en Gerard.


Terug
Contactgegevens

Openingstijden

Ma/Do:  9:00 - 17:00 uur
Vr:  9:00 - 16:00 uur