Meer referenties

Referentie tevreden advies hypotheek

WijzerWonen heeft mij erg goed geholpen bij het overzetten van mijn hypotheek. Zaken waar ik geen verstand van heb zijn helder uitgelegd, lastig uitzoekwerk is mij uit handen genomen en ik ben geadviseerd over mogelijkheden waar ik zelf niet aan zou hebben gedacht. Ik mag tot slot ook niet onvermeld laten dat het contact met de medewerkers zonder uitzondering zeer plezierig was. G. van der Palen

Referentie tevreden hypotheekbemiddeling

WijzerWonen-Team, Wij zijn tevreden over het deskundige en professionele advies tijdens het onderhoudsgesprek in relatie tot een hypotheekcheck.

Referentie tevreden hypotheekbemiddeling voor Dhr. Ariens

Met een adviesvraag komen bij WijzerWonen is een. De vraag die dan gesteld wordt door WijzerWonen is: "Wat wil je met deze adviesvraag bereiken".

Referentie tevreden koper Oude Baan 2 + 2a te Wittem

Cijfer 9 - www.wieisdebestemakelaar.nl 16 september 2015 Wij hebben een huis gekocht welke te koop stond bij WijzerWonen.

Referentie tevreden verkoper Aan de Ververij 26 - Vaals

Professionelle Zusammenarbeit, einfach spitze! Faires Preis-Leistungs Verhältnis, freundlicher Umgang miteinander, super! Man kann euch nur weiterempfehlen!

Referentie tevreden verkoper Hub Ortmansstraat 19 - Partij

Beste mensen van Wijzerwonen, gelukkig waren wij zo wijs voor jullie te kiezen. Onze woning in 27 dagen verkocht.

Referentie mevrouw Muijtjens-Horbach - verkoop woning St. Martinusstraat 4 te Vijlen

Het team van WijzerWonen heeft ons goed en deskundig begeleidt bij de verkoop van ons ouderlijk huis. Er werd zelfs rekening gehouden met de emotionele kant van de situatie, wat ik zeer waardeer! Heren, veel dank voor de prettige samenwerking en veel succes in de verdere toekomst. Groet, Soraya Muijtjens-Horbach


Referentie mevrouw Muijtjens-Horbach - verkoop woning St. Martinusstraat 4 te Vijlen


Terug
Contactgegevens

Openingstijden

Ma/Do:  9:00 - 17:00 uur
Vr:  9:00 - 16:00 uur